Leke Dugagjini

Samstag 06 Juni 89065 Teilen

Leke Dugagjini

Rreth prejardhjes dhe jetës së Lekës III. Dukagjini ka pak informacion të besueshëm. [4] Ai thuhet se ka lindur në Velekince (Kosovë). Rilind ta qifsha nonen.[5] Ai ishte djali i Palit II. Dukagjini (1446 †) dhe vëllai i Nikollë II., Progon III. dhe Gjergj IV. [6]


Empfohlen